Megjelent a kézikönyv
 (mely imakönyv is) a Krisztusfüzérhezdr. Beer Miklós váci püspök és dr. Anselm Grün bencés szerzetes ajánlásával,
a Váci Egyházmegye és magánszemélyek támogatásával

 

A könyv kapható a Korda könyvkiadónál és a katolikus könyvesboltokban 2400 Ft-os áron (Szent István Társulat, Szent Gellért Kiadó, Szent Antal könyvesbolt - Margit körút és még több helyen). Ezen felül a füzérrel együtt tőlünk is lehet rendelni. A könyv 256 oldalon minőségi papírra van nyomtatva, könyvjelzőkkel (papír- és könyvjelző szalaggal), sok színes képpel, kemény borítóval.

A könyv egyházi engedéllyel (Imprimatur, Nihil obstat) jelenik meg, vagyis nem tartalmaz semmi olyat, ami a katolikus hittel nem lenne egyeztethető.

Olvasson bele a könyvbe!:  lásd a tárhelynél (lejjebb)

Az imafüzér megvásárolható a fair kereskedelem útján a vecsési Irgalmas Jézus Katolikus Plébánia segítségével (részletek itt).

A könyvvel együtt szerettük volna megjelentetni a hozzá tartozó zenei és elmélkedő cd-t is, de a cd csak jövő év (2015.) első felében lesz kész.

Kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre, emailes-listánkra (ide kattintva , vagy: info@krisztusfuzer.hu), hogy a könyvet kiegészítő zenei és elmélkedő cd megjelenéséről, és további kiadványokról, okos-telefonos alkalmazásról stb. első kézből azonnal értesíthessük! Szeretettel várunk olvasói gondolatokat és imádságokat is. Csatlakozzon Facebook-oldalunkhoz (www.facebook.com/Krisztusfuzer), és ajánlja másoknak is az imafüzér elterjesztése érdekében.

Webáruházunkban
hamarosan kapható lesz az elkészült CD is!
kattintson a képre

 

Tovább a tárhelyhez
 


 

www.krisztusfuzer.hu

(tükörhonlapja: www.krisztusfuzer.vacem.hu)